aanbodnet

Chef werkplaats - renault & daciaIn deze functie ben je verantwoordelijk voor de aansturing van ons werkplaatsteam . Je zorgt dat de alle geplande werkzaamheden tijdig en kwalitatief goed uitgevoerd worden.

Ons werkplaatsteam Renault Hengelo bestaat momenteel uit 11 monteurs waarmee jij gemiddeld 50 doorgangen per dag behandelt. Je bent de onmisbare schakel(de zgn. spin in 't web) tussen de werkplaats, werkplaatsreceptie, magazijn en verkoop en zorgt er voor dat je mede door heldere en transparante communicatie de dagelijkse processen goed en probleemloos laat verlopen.

Je zorgt er voor dat je team de auto's goed inneemt en dat er juist en compleet diagnose wordt gesteld. (Op zeer korte termijn introduceren wij de E-VHC waarmee we dit geautomatiseerd kunnen gaan doen). Problemen worden op een efficinte manier vastgesteld en je zorgt ervoor dat er snel een werkbare oplossing voor gevonden wordt. Je zorgt ervoor dat je monteurs scherp en alert zijn op het traceren en vaststellen van eventueel aanvullende mankementen zodat we te allen tijde een compleet en goed advies voor reparatie en/of onderhoud kunnen geven aan de klant.

Kwaliteit staat hoog bij je in het vaandel. Je zorgt ervoor dat alle uitgevoerde werkzaamheden gecontroleerd worden alvorens een auto de werkplaats verlaat. Je staat voor de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden van je team en streeft ernaar dat er geen herhalingsreparaties of retouren noodzakelijk zijn.

Je hebt ervaring, vaardigheden en competenties om te kunnen ondersteunen bij alle voorkomende werkzaamheden in de werkplaats. Indien de nood hoog is kun je zelf ook de handen uit de mouwen steken en fungeren als een volleerd 1e monteur.

Je bent verantwoordelijk voor de werkplaatsplanning. Je zorgt dat alle auto's tijdig gereed zijn zodat we de afspraak met de klant altijd na kunnen komen. Komen er excessen voor in de planning dat communiceer je dit tijdig met je collega's en kun je goed prioriteiten stellen binnen je takenpakket. De klant dient altijd tijdig genformeerd te worden over een afwijkende afspraak of uitloop van werkzaamheden.

Werken conform (garantie)processen is vanzelfsprekend. Je zorgt er voor dat de werkzaamheden uitgevoerd worden conform de gestelde eisen en procedures zodat dit trajecten probleemloos afgehandeld kunnen worden.Functie Eisen:

Je hebt een Auto-technische opleiding afgerond op minimaal MBO-4 niveau met aanvullende opleidingen en cursussen (waaronder APK). Je wilt op de hoogte blijven van actuele (product)ontwikkelingen en bent bereid hierin te investeren samen met ons.

Je kunt op een animerende wijze leiding geven aan je team en kunt prima werken onder drukke en dynamische werkomstandigheden. Je bent een echte teamleider en draagt naast een optimale werksfeer ook zorg voor de juiste en optimale ?teamgeist?. Ervaring in soortgelijke functie is wenselijk, echter is je persoonlijkheid en vermogen om leiding te geven voor ons het meest belangrijk.

Je communicatieve vaardigheden zijn uitermate goed en je weet hierdoor onze klanten op een natuurlijke en prettige manier aan ons bedrijf te binden. Het is wenselijk dat je ook kunt communiceren in het (technisch) Engels in woord en geschrift.

Je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt de beschikking over eigen vervoer zodat je zelfstandig naar je werklocatie kunt reizen. Tevens ben je woonachtig in Twente. De vacature betreft een fulltime functie met een wekelijkse arbeidsduur van 42.5 uur. Ook op de zaterdagen dient met regelmaat gewerkt te worden.
Bedrijfsomschrijving:

Munsterhuis is al meer dan 50 jaar actief in de autobranche met vestigingen in Oldenzaal, Almelo en Enschede. Als gevestigde naam in de regio staan zij bekend als een betrouwbaar en gemoedelijk bedrijf. Klanten voelen zich meer dan welkom en kunnen terecht voor vakkundige dienstverlening op het gebied van aanschaf, onderhoud, schadeherstel, verhuur, leasing en verzekeringen. Jaguar & Land Rover Center Munsterhuis Exclusief zoekt ter versterking van het team een fulltime: Junior Parts Manager Jaguar/Land Rover
Arbeidsvoorwaarden:

Munsterhuis biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een ambitieus en jong team binnen de zeer vooruitstrevende merken Renault & Dacia. Munsterhuis is al meer dan 55 jaar actief in de autobranche en gevestigd in Oost Nederland. Op dit moment werken we met ruim 175 collega's samen om onze klanten te blijven voorzien van mobiliteit.

Naast deze merken voeren we dealer schappen van premium merken. Doorgroei binnen onze organisatie behoort zeker tot de mogelijkheden afhankelijk van jouw prestaties en ambitiesMeer informatie:
Chef Werkplaats - Renault & Dacia op Banen.net, Net de betere banensite van Nederland.

Chef werkplaats - renault & dacia afbeeldingen

Terug naar boven

Vorige / Zoek Resultaten / Volgende
Chef werkplaats - renault & dacia

Chef Werkplaats - Renault & Dacia aangeboden door Banen.net uit in de categorie Automotive op AanbodNet.nl. Bekijk deze aanbieding en nog veel meer aanbod op AanbodNet.nl

Advertenties in Automotive

Terug naar boven

Commercieel medewerker binnendienst Automotive Commercieel medewerker binnendienst Automotive

Vacatures > AutomotiveKenmerken: Functiegroep: Commercieel, Verkoop en SalesOpleidingsniveau: MBOOpleidingsrichting: CommercieelDienstverband: Vas ...
n.o.t.k
Technician CMM Technician CMM

Voor onze relatie Faurecia Clean Mobility te Roermond zijn wij per direct op zoek naar een Technician CMM (Coordinate Measuring Machine). In deze fun ...
n.o.t.k
Netwerk-Voice Engineer || Vaste baan Netwerk-Voice Engineer || Vaste baan

Voor een opdrachtgever ben ik op zoek naar een ervaren "Netwerk voice engineer". Wanneer je beschikt over de nodige ervaring en opleiding, nodig ik je ...
n.o.t.k
Plaatwerker/autoschadehersteller Plaatwerker/autoschadehersteller

Het herstellen van schades aan auto's van particuleren en bedrijfswagens. Functie Eisen: Aantoonbare ervaring met het herstellen van autoschade Ervar ...
n.o.t.k
Online klantadviseur sales. Online klantadviseur sales.

Onze opdrachtgever is eem moderne automotive organisatie. Voor deze organisatie zoeken wij een commercile en proactieve online sales adviseur. In dez ...
n.o.t.k