aanbodnet

Assemblagemedewerker automotiveBen jij de geschikte assemblage medewerker die wil werken aan n van de meest vooruitstrevende auto's ter wereld? Dan is dit misschien de functie voor je!

Je moet kunnen werken in verschillende teams en kunnen schakelen op en met verschillende niveaus, dit doe je samen met je collega's.
Jij draagt samen met hen zorg voor de assemblage van de auto's.

Jij bent verantwoordelijk voor het in elkaar zetten van de voertuigen en de montage en reparaties aan de materialen en onderdelen van de voertuigen en de goede doorstroom binnen deze productielijn.
Jij vormt een belangrijke schakel om de auto's die als dummy binnenkomen als echte auto af te leveren! Jij zet ze samen met jouw collega's helemaal in elkaar, zodat een echte auto ontstaat.

Je hebt technische kennis op het gebied van automotive en bent in staat nauwkeurig volgens bepaalde voorschriften te werken. Je assembleert de voertuigen en voert op basis van probleemanalyse werkzaamheden uit en bent in staat zaken te prioriteren zodat de voertuigen tijdig kunnen worden afgeleverd aan de klanten.

Functie Eisen: Je hebt ervaring in een productie en / of assemblage omgeving.
Jij assembleert samen met je collega's binnen je lijn de auto's, je kunt en wilt op verschillende assemblage 'stations' werken en vindt het niet erg fysiek bezig te zijn.

Samen met je collega's controleer jij de voertuigen en voer jij assemblage werkzaamheden uit, deze rapporteer jij, aan de hand van vooraf gestelde normen.
Jij draagt bij aan het verbeteren van het proces en rapporteert bevindingen om kwaliteit en efficintie te waarborgen en zo kostenbesparend mogelijk te produceren.
Je werkt zowel met hand als mechanisch gereedschap
Bent in staat om inspecties uit te voeren zowel aan machines als aan de producten / materialen.

Je hebt affiniteit met technieck en wanneer jij kennis hebt van methoden, technieken, onderdelen, gereedschappen, reparaties van auto's en materialen die worden gebruikt in de automotive branche is dat een grote pr.
Daarnaast ben je instaat je uitgevoerde werkzaamheden administratief vast te leggen.Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift ruim voldoende.


Bedrijfsomschrijving: Toonaangevende internationale automotive organisatie, bekend bij Unique.


Arbeidsvoorwaarden: Fulltime functie voor minimaal 3 maanden, met kans op verlenging en of aanstelling.

Ben jij per direct beschikbaar heb je ervaring en spreek je de engelse taal? Neem dan direct contact met mij op:
willem.weijters@unique.nl
073 -7513210
06-28334266

Meer informatie:
Assemblagemedewerker Automotive op Banen.net, Net de betere banensite van Nederland.

Assemblagemedewerker automotive afbeeldingen

Terug naar boven

Vorige / Zoek Resultaten / Volgende
Assemblagemedewerker automotive

Assemblagemedewerker Automotive aangeboden door Banen.net uit in de categorie Automotive op AanbodNet.nl. Bekijk deze aanbieding en nog veel meer aanbod op AanbodNet.nl

Advertenties in Automotive

Terug naar boven

Commercieel medewerker binnendienst Automotive Commercieel medewerker binnendienst Automotive

Vacatures > AutomotiveKenmerken: Functiegroep: Commercieel, Verkoop en SalesOpleidingsniveau: MBOOpleidingsrichting: CommercieelDienstverband: Vas ...
n.o.t.k
Technician CMM Technician CMM

Voor onze relatie Faurecia Clean Mobility te Roermond zijn wij per direct op zoek naar een Technician CMM (Coordinate Measuring Machine). In deze fun ...
n.o.t.k
Netwerk-Voice Engineer || Vaste baan Netwerk-Voice Engineer || Vaste baan

Voor een opdrachtgever ben ik op zoek naar een ervaren "Netwerk voice engineer". Wanneer je beschikt over de nodige ervaring en opleiding, nodig ik je ...
n.o.t.k
Plaatwerker/autoschadehersteller Plaatwerker/autoschadehersteller

Het herstellen van schades aan auto's van particuleren en bedrijfswagens. Functie Eisen: Aantoonbare ervaring met het herstellen van autoschade Ervar ...
n.o.t.k
Online klantadviseur sales. Online klantadviseur sales.

Onze opdrachtgever is eem moderne automotive organisatie. Voor deze organisatie zoeken wij een commercile en proactieve online sales adviseur. In dez ...
n.o.t.k