aanbodnet

High risk beveiligerWat ga je doen?


Als High Risk Beveiliger bij Securitas ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van objecten met een verhoogd risico, zoals gebouwen van de overheid en andere belangrijke instanties. Een hoger beveiligingsniveau en dus echt iets voor jou als doorgewinterde beveiliger!


Naast gangbare veiligheidstaken ben jij verantwoordelijk voor het signaleren van afwijkende situaties en gedrag. Ook anticipeer je op elk denkbare veiligheidsrisico. Daar reageer jij snel en gepast op. Uiteraard krijg je een opleiding en is er een continu training on the job.


Waar ben je goed in?


Jij bent proactief, alert en hebt oog voor non-verbaal gedrag en afwijkende situaties. Met jouw doorzettingsvermogen ben jij constant in je werk en zwicht je niet onder druk. Je denkt na over hoe jij je werk uitvoert en of dit verbeterd kan worden. Ondanks jouw professionele houding, ben je daarnaast ook heel sociaal en klantvriendelijk. Herken jij jezelf hierin? Dan pas jij prima binnen ons team van Beveiligers!


Securitas match


  • Het diploma Beveiliger 2
  • Een EHBO-, BHV-diploma(mogelijkheid om de certificaten intern te behalen)
  • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal
  • Relevante 'High Risk' werkervaring
  • Klaar voor een volgende stap in je beveiligingscarrire, niets voor beginners dus
  • Flexibel inzetbaar en bereid om op onregelmatige tijden en dagen te werken
  • Woonachtig omgevingLeiden / Den Haag(Woon/werk afstand max. 40km)
  • Bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer
  • 24-32 uur per week


Het team


Bij Securitas wordt er volop in jou als Beveiliger genvesteerd. Er kunnen veel veranderingen in het team plaatsvinden, wat meestal betekent dat er iemand doorgegroeid is. Ben je eenmaal binnen bij Securitas, dan kun je rekenen op een hechte, gezellige organisatie, waar we je graag zien doorgroeien!


Hoe ziet een dag eruit?


Voor dit specifieke object begin je afhankelijk van je dienst 's morgens vroeg of 's middags. Op locatie kleed je je om in uniform en neem je de bijzonderheden door met je collega's. Uiteraard ben je, zodra je begint, direct alert op afwijkende situaties en gedrag van personen. Ook ben je goed op de hoogte van de ontwikkelingen in het nieuws die mogelijk van belang kunnen zijn in jouw werk. De minister die gister nog op TVwas verschenen zal je vandaag ontvangen en begeleiden.


De werkzaamheden bestaan uit het bedienen van X-Ray apparatuur, het observeren middels een camera systeem en het lopen/ fietsen van surveillancerondes. Dit wisselt de gehele dag. Er wordt dus zeker een beroep gedaan op je conditie en uithoudingsvermogen.


Vind je dit interessant?


Beveiligers zijn natuurlijk ontzettend belangrijk voor Securitas, dus wij investeren graag in jou door middel van trainingen en opleidingen. Daarnaast willen wij graag bijdragen aan jouw gezondheid met een lifestyleprogramma, waarbij verschillende activiteiten worden georganiseerd.Je kan bijvoorbeeld kosteloos meedoen aan de marathon van Rotterdam!

Tot slot kom je in dienst via een uitzendovereenkomst met een prima salaris, onregelmatigheidstoeslag, ziektekostenvergoeding, pensioenregelingen goed dekkende reiskostenvergoeding.


Ben jij er klaar voor om bij ons als Beveiliger te werken? Reageer dan nu op de vacature via de bovenstaande 'solliciteer'-button!


Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er in de beveiligingaltijd een screening bij de politie uitgevoerd.Functie Eisen:

Bedrijfsomschrijving:

Arbeidsvoorwaarden:

Meer informatie:
High Risk Beveiliger op Banen.net, Net de betere banensite van Nederland.

High risk beveiliger afbeeldingen

Terug naar boven

Vorige / Zoek Resultaten / Volgende
High risk beveiliger

High Risk Beveiliger aangeboden door Banen.net uit in de categorie Defensie,Politie en Beveiliging op AanbodNet.nl. Bekijk deze aanbieding en nog veel meer aanbod op AanbodNet.nl

Advertenties in Defensie,politie en beveiliging

Terug naar boven

Surveillant Zwolle Surveillant Zwolle

Wat ga je doen? Wanneer er een alarmmelding is of zich een gevaarlijke situatie voordoet ben jij degene die ter plaatse handelt. Je loopt je controler ...
n.o.t.k
Beveiliger Arnhem Beveiliger Arnhem

Wat ga je doen? AlsObjectbeveiliger bij Securitas ben jebijvoorbeeld verantwoordelijk voor het bewaken van de toegang, hetlopen van controlerondes, dr ...
n.o.t.k
High Risk Beveiliger High Risk Beveiliger

Wat ga je doen? Als High Risk Beveiliger bij Securitas ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van objecten met een verhoogd risico, zoals gebouwen ...
n.o.t.k
Surveillant Zeist (ook zonder diploma) Surveillant Zeist (ook zonder diploma)

Wat ga je doen? Wanneer er een alarmmelding is, of zich een gevaarlijke situatie voordoet ben jij degene die ter plaatse reageert. Je loopt je control ...
n.o.t.k
Surveillant Alkmaar Surveillant Alkmaar

Wat ga je doen? Wanneer er een alarmmelding is, of zich een gevaarlijke situatie voordoet ben jij degene die ter plaatse reageert. Je loopt je control ...
n.o.t.k