aanbodnet

Accountmanager s zakelijke markt landelijkOnze freelance vacature

Accountmanager(s) Zakelijke Markt (landelijk)

Het verkoopteam vormt het hart van onze organisatie.Het is een hechte club, waarbinnen jij als accountmanager alles inzet om onze organisatie tot een nog groter succes te maken. Uiteraard krijg je hierbij de nodige ondersteuning van Team Managers en Sales Managers.

Daarbij wordt het onderscheidende vermogen van onze organisatie ingezet, maar ook de organisatie zelf. Persoonlijk contact en transparantie staan voorop, zowel naar de klant als naar ons eigen team. Lijnen zijn kort, wij kennen een no-nonsense cultuur. We maken plezier, in het werk, maar ook met elkaar bij bedrijfsuitjes, teambuilding en gewoon, in de dagelijkse samenwerking.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige
Accountmanager(s) Zakelijke Markt (landelijk)

>>> De baan <<<
In deze zelfstandige freelance functie ben je meerdere dagen per week actief in bv je eigen regio. Je bent natuurlijk dagelijks welkom op ons kantoor, waar je samen met collega accountmanagers onder andere scores deelt, cases doorneemt, leermomenten deelt en wordt getraind.
Je doelgroep bestaat uit ondernemers in het MKB segment. Je maakt persoonlijk contact met hen en probeert te achterhalen wat er speelt. Je doet er vanuit je professie alles aan om potentiële klanten te overtuigen om voor onze organisatie te kiezen.
Je bouwt een netwerk op en je kent je klanten als geen ander, daar maak je optimaal gebruik van. Je haalt nieuwe klanten binnen door leads/prospects te bellen en/of te bezoeken binnen bv je eigen regio, maar daarbuiten mag natuurlijk ook.
Je salesactiviteiten richten zich niet alleen op de individuele klant(en) en prospects, maar ook op activiteiten binnen het netwerk. Je zorgt dat onze organisatie daarin zichtbaar is en brengt ondernemers die je kent met elkaar in contact. Ook dat is de toegevoegde waarde van onze organisatie.
Wij deinzen er namelijk niet voor terug om ook grootzakelijke collectieven kennis te laten maken met alle ontzorg mogelijkheden welke onze organisatie biedt.

"Je onderhoudt een warme professionele relatie met je klanten. Als je het goed doet, gaat een klant nooit bij je weg!!"

>>> Jij <<<
Je bent in het bezit van een actieve KvK inschrijving, want je gaat namelijk als freelancer aan de slag.
Je hebt, bij voorkeur, een opleiding op MBO+ of HBO niveau, eventueel aangevuld met trainingen op het gebied van commercie.
Je hebt, bij voorkeur, meerdere jaren ervaring in een commerciële buitendienstfunctie of telemarketeer in het B2B segment.
Er wordt een grote mate van zelfstandigheid van je verwacht. Je bent weliswaar een freelancer, maar je opereert wel in teamverband. Je bent dus ook een teamplayer, een leuke collega.
Je bent enthousiast en onvermoeibaar in het leggen van nieuwe contacten en het bezoeken van prospects. Als je een ‘nee’ hoort, word je pas echt enthousiast.
Je gespreksvaardigheden zijn uitstekend, maar je kunt ook goed luisteren.
Je hebt een sterke persoonlijkheid met flair.
Je bent een ervaren gebruiker van MS Office (Word en Excel) en Gmail kent ook geen geheimen voor je.
Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift omdat jij rechtstreeks met de prospect gaat communiceren (je krijgt een eigen e-mailadres)

>>> Arbeidsvoorwaarden <<<
Bij deze functie past een uitstekend inkomen op basis van commissies behaald op de verkoop.
Het betreft dus een "No Cure No Pay" baan.
Verder krijg je alle kansen om je verder te ontwikkelen, door te leren van en met collega’s, maar ook door het volgen van opleidingen en trainingen.

>>> Solliciteren op de vacature Accountmanager Zakelijke Markt? <<<
Ben je enthousiast geworden over de vacature van Accountmanager Zakelijke Markt?
Ga dan naar www.energy-vision.nl , klik op de oranje toets, vul de velden in, deel je motivatie met ons. Klik op Verzenden en klaar.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Team Energy Vision

Accountmanager s zakelijke markt landelijk afbeeldingen

Terug naar boven

Vorige / Zoek Resultaten / Volgende
Accountmanager s zakelijke markt landelijk

Accountmanager s zakelijke markt landelijk aangeboden door EnergyVision uit nvt in de categorie Freelance en Projecten op AanbodNet.nl. Bekijk deze aanbieding en nog veel meer aanbod op AanbodNet.nl

Advertenties in Freelance en projecten

Terug naar boven

Geen zorg over geld Geen zorg over geld

Wij stellen voor om de financiering te ontvangen alleen met uw ID en met respect voor de financiering procedure. U kunt de financiering tot een bedra ...
n.o.t.k
Dromen Dromen

Iedereen heeft wel eens dromen. Kleine dromen en grote dromen. Ik ben op zoek naar mensen die die dromen willen waarmaken door samen te werken in mijn ...
n.o.t.k
Uniek thuiswerk bijverdienste Uniek thuiswerk bijverdienste

U zult gebruikmaken van een uniek thuiswerk concept. Eenvoudige administratieve taken verrichten op uw computer. Volg onze simpele instructies op om g ...
€ 25,00
Accountmanager s zakelijke markt landelijk Accountmanager s zakelijke markt landelijk

Onze freelance vacature Accountmanager(s) Zakelijke Markt (landelijk) Het verkoopteam vormt het hart van onze organisatie.Het is een hechte club, wa ...
n.o.t.k
Fotoshoot aan geboden Fotoshoot aan geboden

Lijkt het je leuk om ook z'n mooie foto van uw (klein) kinderen, zwangerschap/New Born, Dieren te hebben zit u bij Bernadine Fotografie op de juiste p ...
n.o.t.k