aanbodnet

Product marketeer ictVoor n van onze relaties in de omgeving van Sittard zijn wij op zoek naar een Product Marketeer ICT. Heb jij ICT kennis die je in een handomdraai kunt omzetten naar sprankelende en wervende inbound content? Beschik jij daarnaast over een grote portie overtuigingskracht n een hands-on mentaliteit? Dan zoeken we jou!

Hoe een werkdag eruit ziet
Je hebt een idee uitgewerkt om jullie nieuwste IT oplossing in de markt te zetten. Na aankomst op het werk besluit je om dit idee meteen voor te leggen aan de betrokken stakeholders. Je hebt marktonderzoek gedaan en weet dus precies wat je moet doen om de juiste doelgroep te bereiken. Om je idee nog meer kracht bij te zetten heb je zelfs al een heel content plan gemaakt. Doormiddel van blogs en video's wil je (nieuwe) klanten overtuigen jullie nieuwste IT oplossing te gaan afnemen. Deze content ga je vervolgens via social media delen om een zo hoog mogelijke respons te krijgen. Om hier inzicht in te krijgen zet je Hubspot in. Op die manier zie je in n oogopslag hoe je content en social media berichten scoren en hierop anticiperen.

De Product Marketeer heeft de volgende taken:
 • Je volgt en analyseert trends in de markt en genereert inzicht en klantbehoefte op basis van marktonderzoek.
 • Je stelt productplannen op met daarin de samenstelling van de marketingmix voor de toegewezen producten.
 • Je maakt de vertaalslag van onze producten en diensten naar een sprankelende en wervende on- en offline marketingcommunicatie.
 • Je breidt online activiteiten uit met behulp van een contentplan.
 • Je legt en onderhoudt contacten met relevante influencers zodat je influencer marketing kan toepassen binnen relevante thema's.
 • Je draagt de visie en plannen voor jouw producten actief uit aan diverse stakeholders (klanten, MT, directie, andere afdelingen, brancheorganisaties, etc.).
 • Je zet (online) marketingcampagnes op en zorgt voor een zo hoog mogelijke respons met behulp van tooling zoals Hubspot.
 • Je doet een bijdrage aan het optimaliseren van de inzet van marketingtools, zoals CRM, CMS, Google Analytics, Adwords, etc.

Functie Eisen: Ben jij iemand die graag de leiding neemt? Sta jij sterk in je schoenen en kun je snel schakelen tussen tactisch en strategisch niveau n hoofd van bijzaken onderscheiden? Heb je kennis van en ervaring met marketing (automation) tools? Kun jij je gemakkelijk aanpassen aan nieuwe situaties?

Heb je daarnaast:
 • HBO werk- en denkniveau
 • 3- 6 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Sterke analytische vaardigheden
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Gevoel voor verhoudingen
 • Oog voor detail
 • Verbindingskracht
 • Kennis van trends in de markt


Bedrijfsomschrijving:

Arbeidsvoorwaarden: In de rol van IT product marketeer krijg je de ruimte om eigen ideen aan te dragen en uit te voeren. Zo help je mee aan het verder versterken van de huidige positie van de organisatie. Ook werk je nauw samen met productmanagement, sales en service delivery en draag je bij aan het verder professionaliseren van het team waarbinnen je werkzaam bent. Tevens heb je de mogelijkheid om trainingen te volgen om jezelf zo verder te ontwikkelen.

Het salaris is maximaal ?3500 bruto per maand. Is deze functie jou op het lijf geschreven? Reageer dan direct!

Meer informatie:
Product Marketeer ICT op Banen.net, Net de betere banensite van Nederland.

Product marketeer ict afbeeldingen

Terug naar boven

Vorige / Zoek Resultaten / Volgende
Product marketeer ict

Product Marketeer ICT aangeboden door Banen.net uit in de categorie IT en Software Development op AanbodNet.nl. Bekijk deze aanbieding en nog veel meer aanbod op AanbodNet.nl

Advertenties in It en software development

Terug naar boven

Kwaliteitsanalist voor online kaarten in nederland Kwaliteitsanalist voor online kaarten in nederland

Functie voor thuiswerk als zelfstandige opdrachtnemer op parttimebasis De functie Bent u op zoek naar een functie waarbij u de gelegenheid krijgt om ...
n.o.t.k
BI Consultant BI Consultant

Als Business Intelligence consultant werk je in complexe omgevingen bij grote organisaties in alle branches in Nederland. Je hebt een adviserende en s ...
n.o.t.k
Business Intelligence Consultant M/V Business Intelligence Consultant M/V

Heb je passie voor data en ben je gedreven om verbeteringen en besluitvorming te ondersteunen door middel van jouw analyses? Dan zijn wij op zoek naar ...
n.o.t.k
Product Marketeer ICT Product Marketeer ICT

Voor n van onze relaties in de omgeving van Sittard zijn wij op zoek naar een Product Marketeer ICT. Heb jij ICT kennis die je in een handomdraai kunt ...
n.o.t.k
Senior Telco Consultant Senior Telco Consultant

Profile of (Senior) Consultant Short profile description: Experience with IT implementation processes of software solutions in the role of consultan ...
n.o.t.k